Wie zijn wij? Wij zijn best tof. Althans, dat vinden wij wel. Waarom vinden wij onszelf best tof?

Consupedia.nl is de site waar je naartoe gaat als je op zoek bent naar het beste product voor jou. De guide naar het product dat het beste bij jou past. Onze guides zijn bedoeld voor mensen die even snel willen weten wat ze kunnen halen. Ze zijn bedoeld om je te helpen bij het maken van een goede keuze.

Wij selecteren niet alleen producten. Wij leggen je ook maar al te graag uit waarom welke producten juist bij jou passen. Sites die prijzen vergelijken zijn er genoeg. Wij zetten graag een stap extra voor jou. Wij willen graag weten wat wij kopen, jij toch ook?

Dus, wat maakt ons nou zo tof? Ons doel is om het jou makkelijker te maken bij jouw aankopen, zodat jij weer lekker verder kan. Wij zijn onpartijdig en bovendien kost dit jou niks (behalve het bedrag dat je moet betalen voor wat je besluit te kopen).

Toch vinden wij het fijn om centjes te ontvangen om tussendoor een kopje koffie en een broodje te kunnen kopen. Wij ontvangen daarom een bedrag als je via Consupedia.nl een product koopt. Op deze manier wordt ons werk gesteund. Wij zijn een onpartijdige guide en jij maakt het mogelijk. Heb je besloten wat te kopen en wil je ons steunen? Koop dan via Consupedia.nl jouw beste product.

Zo. Dat was even reclame over ons en de centjes. Terug naar onze tofheid: een onpartijdige guide, dat zijn wij.

De keuzes die wij hebben gemaakt is niet gebaseerd op dure onnodige specificaties. Wij kiezen producten die goed genoeg zijn en doen wat ze moeten doen: het beste voor jou. Dat wat je nodig hebt in combinatie met een schappelijke prijs.

Uiteindelijk willen wij allemaal het zelfde: het beste product. Wij raden alleen aan wat wij onze vrienden en familie ook zullen aanraden. Of liever, dit zijn de producten die wij zelf ook zullen kiezen. Natuurlijk houden wij daarbij rekening met jouw persoonlijke voorkeuren.

Consupedia.nl
Het beste voor jou.