Quick Guide

We zijn al snel tot de conclusie gekomen dat de Self Balancing Smart Hoverboard het beste goedkope hoverboard is. Dit is een prima hoverboard voor mensen met een budget. Hij doet wat hij moet doen en heeft daarbij zelfs een balanssysteem. De accu is veilig en van Samsung. Het materiaal is echter niet heel duurzaam en verder heeft het geen extra functies.

Als je toch liever zeker bent van veiligheid, dan is de Denver DBO 6500 het beste hoverboard voor jou! Dankzij de accu van Samsung, aluminium velgen en het waarschuwingspiepje als je de 10 km/h bereikt, ben jij sowieso veilig! Hij kan maximaal 120 kg aan, en heeft een maximale snelheid van 15 km/h.

Ben je meer een luxepaard en wil je wat extra’s? Dan is de Hoverboard 8 inch het beste hoverboard voor jou! Het heeft alles van het voorgaande hoverboard, maar dan met speakers, bluetooth en Led-lampjes aan de bovenkant. Aldus, een luxe hoverboard.

113
Onderzocht
3
Beste
 • Beste goedkope hoverboard: Beste hoverboard voor mensen met een budget. Kan maximaal 120 kg aan. Accu van Samsung. Behuizing van kunsstof. Kan maximaal 15 km/h.
 • Beste hoverboard: Het beste hoverboard voor iedereen die veilig wilt hoverboarden. Maximale capaciteit: 120 kg. Maximale snelheid: 15 km/h. Inclusief waarschuwingspiep bij 10 km/h. Samsung accu. Aluminium behuizing.
 • Beste hoverboard met extra’s: Dit is het beste hoverboard voor de luxepaarden. Inclusief speakers, bluetooth, en Led lampen aan de bovenkant. Maximale capaciteit: 120 kg. Maximale snelheid: 15km/h. Samsung accu.

Beste hoverboard – Ze worden steeds populairder onder jongeren. Het is dan ook een heel handig vervoermiddel voor mensen die nog geen auto mogen rijden, geen zin hebben in een fiets, maar ook niet willen lopen. Al is het misschien wel een dingetje om onder de knie te krijgen voordat je erover nadenkt om hem te gebruiken naar bijvoorbeeld school. Maar niet alleen jongeren, ook kleinere kinderen maken gebruik van deze handige uitvinding, maar wel onder toezicht van een ouder persoon natuurlijk. Waar heb ik het over? Over een hoverboard natuurlijk!

Stel je voor, je mag nog niet autorijden, maar wil wel nog iets langer in bed blijven liggen. Met het openbaar vervoer ben je verbonden aan tijden. Als je met iemand wilt meerijden, ben je afhankelijk van degene. Waarom zou je niet zelf een oplossing zoeken waardoor je sneller bent op school, werk of bij je vrienden? Een fiets wordt het ook niet, want dat wordt op een gegeven moment ook zo saai. Precies voor dit dilemma is het hoverboard uitgevonden! Je hoeft hierbij alleen je balans te bewaren, en dan ga je vooruit. Het is tegelijkertijd dus erg goed voor je buikspieren ook! Je hebt dus én een mini-workout, én een vervoermiddel aangeschaft als je er eentje koopt! Maar het kan nog meer functies vervullen, denk eens aan speelgoed bijvoorbeeld. Het is hartstikke leuk om te doen met (of te leren aan) vrienden of vriendinnen! Dan is jouw kind ook weer bezig en kun jij je als ouder focussen op het leiden van jouw leven! Kortom, het is een ideaal voorwerp om in je bezit te hebben. Het houdt de kinderen lekker bezig, je hoeft je kinderen bijna niet meer ergens heen te brengen, en het is een work-out instrument. 3-in-1 dus, hoe mooi is dat?

Maar wat is een hoverboard eigenlijk? Hoe werkt het? Is het wel veilig? Zijn er meerdere soorten? Wat is het beste hoverboard voor mijn kind? Waar kan ik een hoverboard halen? Geen zorgen! Dit zijn allemaal hele logische vragen, en wij hebben toevallig antwoorden. Die antwoorden gaan wij in dit artikel behandelen, stap voor stap. Zo is het allemaal nog te volgen en wordt het hopelijk wat duidelijker voor je. Ben je dus geïnteresseerd? Of simpelweg benieuwd? Lees dan snel door, en binnenkort, en daarmee bedoel ik: na het lezen van dit artikel, kun jij jezelf een expert noemen op het gebied van hoverboards.

Inhoudsopgave

Hier vind je een overzicht van alle onderwerpen die wij gaan bespreken in deze koopgids. Heb je geen zin om alles te lezen? Dan kun je met behulp van de onderstaande lijst meteen naar het onderwerp gaan dat je wilt lezen.

 1. Waarom een hoverboard?
 2. Hoe werkt een hoverboard?
 3. Wetten en veiligheid omtrent hoverboarden
 4. Waar let je op bij het kopen van een hoverboard?
 5. Hoe hebben we de beste hoverboard gevonden?
 6. Beste goedkope hoverboard
 7. Beste hoverboard
 8. Beste hoverboard met iets extra’s

Waarom een hoverboard?

waarom een hoverboard
Waarom zou je ooit een hoverboard kopen als er toch al zoveel vervoermiddelen zijn? Nou, daar zijn welgeteld drie redenen voor. Ten eerste hoef je je kind waarschijnlijk bijna nooit meer ergens heen te brengen. En dat betekent dat je meer rust in je leven hebt. Het is namelijk een leuk en snel vervoersmiddel, je kinderen gaan dit waarschijnlijk veel vaker willen gebruiken als vervoer dan de auto. Dit leert hen ook weer zelfstandig en onafhankelijk zijn. Dus dat is ook weer een stukje parenting done right!

Ten tweede houdt het je kinderen lekker bezig, ook tijdens hun vrije uren rondom het huis. Als het mooi weer is, zullen ze misschien gaan buitenspelen. Er is een grote kans dat ze het hoverboard gaan gebruiken tijdens het spelen. Het is natuurlijk hartstikke stoer om te laten zien aan vrienden en vriendinnen dat ze zich daarop kunnen voortbewegen. Ze kunnen het anderen leren! En ook dat is een stukje opvoeding, ervoor zorgen dat je kinderen iets kunnen leren aan anderen. Én het geeft jou dus ook weer meer rust.

Ten slotte is het ook een work-out instrument! Het is namelijk niet makkelijk om je balans te houden én vooruit te komen op een hoverboard. Dat kost zeker wel wat inspanning. Vooral de buikspieren zijn hierbij aan de beurt. Want als die niet aangespannen worden, zullen de kinderen omvallen. En dat is helemaal niet erg! Dat is het leerproces, en wie weet is jouw kind wel een natuurtalent erin! Het is in ieder geval een leuke uitdaging voor ze. Het is dus wel duidelijk dat het niet zomaar een stuk speelgoed is voor je kinderen, en ook zeker een aantal effectieve functies kan hebben! Helemaal mooi toch?

Als je van plan bent om een hoverboard te kopen, koop er meteen eentje van goede kwaliteit. Ongelukken zitten in een klein hoekje en het laatste wat je wilt is onveiligheid voor je kind. Er zit dan misschien wel een hoger prijsje aan het hoverboard, maar meestal zitten er dan wel (een aantal) veiligheidsmechanismen in. Dit zorgt er vaak voor dat als je kind valt, het niet op een hele ongelukkige manier is.

En dan heb ik het nog niet gehad over het breken of beschadigen van het hoverboard zelf. Als dat gebeurt, kun je sowieso een nieuwe halen. Vaak zijn de iets duurdere hoverboards van beter en duurzamer materiaal, waardoor ze minder snel beschadigen. Dat scheelt je uiteindelijk mooi weer een paar tientjes. Dus, beter één keer een bedrag van €180,- dan meerdere keren een bedrag van €150,-, toch? Dat scheelt je geld en mogelijke ongelukken!

Hoe werkt een hoverboard?

Om het beste hoverboard voor jouw situatie te kunnen vinden, én voor de veiligheid voor je kind, is het handig om te begrijpen hoe een hoverboard werkt en in elkaar zit. Zo kun jij namelijk eventuele ongelukken voorkomen en de veiligheid van jouw kind waarborgen. In dit onderdeel van het artikel ga ik je stap voor stap uitleggen hoe een hoverboard in elkaar zit, welke onderdelen een hoverboard heeft, en wat de functies hiervan zijn. Zo maak ik het hopelijk allemaal in één onderdeel duidelijk voor jou. Lees dus snel verder!

De wielen

De wielen zorgen er voor het grootste gedeelte voor dat het hoverboard in balans blijft. Er zit één wiel per kant. De wielen hebben motors. Die motors zorgen ervoor dat je vooruit gaat als je op een hoverboard staat en wat naar voren leunt. Maar dat is niet de enige functie van een wielmotor. Er zitten namelijk ook sensoren in. Deze sensoren meten de kantelingen en de snelheid in rotaties per minuut (rpm) per wiel. Deze informatie wordt dan verzonden naar de gyroscoop en snelheidscontrole platen. Deze componenten zitten net naast het wiel. Die kun je ook wel zien als een soort boodschappers.

De printplaat

De printplaat kun je zien als het ‘brein’ van het hoverboard. Dit onderdeel berekent, de status van het bord, de kanteling en rpm van beide wielen. Als je bijvoorbeeld een bocht maakt, krijg je namelijk twee verschillende kantelingen en rmp’s. Dit berekent de printplaat dan tot één uitkomst. Met de status van het board wordt bedoeld: of de beginners-modus aan staat (daarbij wordt de maximale snelheid gelimiteerd) en of de motors vergrendeld zijn. Tevens houdt de printplaat het energiebeheer onder controle.

De accu

Dit onderdeel zorgt ervoor dat het hoverboard blijft rijden. Er zijn natuurlijk meerdere soorten accu’s beschikbaar. En hoe hoger het voltage, hoe langer de accu meegaat. De meeste accu’s hebben echter 36V 4400mAH. Dit is genoeg voor ongeveer een dag. Vaak zijn de accu’s oplaadbaar.

De drukplaten

Dit component van het hoverboard is ook heel slim en essentieel. Op één hoverboard zitten twee drukplaten, deze zitten dan op hun beurt weer op schakelaars. Zodra je naar voren leunt, zal de voorste schakelaar worden ingedrukt. Dit zorgt ervoor dat er een kleine plastic ‘muur’ tussen een infrarood LEDlampje en een sensor wordt geschoven. Zolang de sensor het licht opvangt, zal de printplaat een sein geven aan de motors dat het hoverboard niet moet bewegen. Maar zolang je naar voren leunt, en dus de muur tussen de sensor en het licht brengt, wordt dat seintje dus niet gegeven. Als je naar rechts voor leunt, en links achters, zul je een bocht maken naar links maken (het rechter wiel gaat nu naar voren, linker wiel naar achter). Andersom geldt het voor een bocht naar rechts.

Wetten en veiligheid omtrent hoverboarden.

hoverboard wet
Omdat dit voorwerp nog relatief nieuw is op de markt, is het logisch dat je misschien de wetten en veiligheidsmaatregelen omtrent het hoverboard nog niet kent. Daarom hebben wat die dingen even in dit onderdeel voor je op een rijtje gezet. Zo ben je er zeker van dat je veilig en legaal omgaat met het apparaat!

De wet

Volgens de wet valt een hoverboard onder de klasse ‘bijzondere bromfiets’. Dat betekent dat je hier geen rijbewijs voor nodig hebt of een dergelijke bijzondere verzekering voor nodig hebt. Wel moet je minimaal 16 jaar zijn als je het hoverboard als echt vervoermiddel wilt gebruiken. Het is dus niet illegaal om op een hoverboard te rijden. Maar dit geldt allemaal voor openbaar gebruik. Wil je een hoverboard gebruiken maar ben je onder de 16 jaar? Dan kan dat alsnog in je tuin, of op eigen grond (privéterrein).

Veiligheid: ondergrond

De ondergrond is belangrijk bij het bepalen of je er je hoverboard op kunt gebruiken of niet. In de meeste gevallen kun je overal op rijden. Het enige twijfel puntje is de natheid, en dat is het nogal vaak in ons land. Je kunt namelijk heel gemakkelijk uitglijden met een natte ondergrond, zeker als je maar twee wielen hebt, je buikspieren en verder niks om je in balans te houden. Tevens kan het de segway beschadigen, dus dat is ook geen geweldig idee. Daarom is het sterk afgeraden om te gaan rijden in modder of als het net heeft geregend.
En dan heb je ook nog hellingen. Dat is ook geen goed idee. Het kan namelijk zo zijn dat de snelheid te hoog wordt om je balans te houden. Je kunt dan hele gemene wonden oplopen, je kunt ook heel makkelijk uit de bocht schieten en andere verkeersdeelnemers verwonden. Tevens kan hierbij ook het hoverboard beschadigd raken. Een helling vanaf 15% is af te raden voor hoverboard-bestuurders.

Veiligheid: Accu

Er is al een aantal keer voorgekomen dat hoverboards in de brand zijn gevlogen, daarom is het vertrouwen in de veiligheid van hoverboards zo laag, logischerwijs. De oorzaak van die branden is heel simpel, en ook heel simpel te voorkomen. Een defecte oplader of een slechte batterij. Of een combinatie van die twee. Een slechte batterij kan heel snel overbelast raken, en heeft vaak geen goede bescherming van de cellen in de batterij. Als deze dan wordt opgeladen kun je het resultaat in principe al raden. Ergens komt er een explosie, en dit kan resulteren in een brand. Check dus of je een goede batterij hebt, en of je oplader het nog doet!

Waar let je op bij het kopen van een hoverboard?

Nu weet je wat de onderdelen van een hoverboard zijn, en waarom die er zijn. Je snapt hoe een hoverboard werkt en je kent de regels omtrent de veiligheid en de wet van een hoverboard. Je weet wat mag en wat niet mag. Waarschijnlijk kun je nu de beste hoverboard voor je kinderen uitkiezen, met gemak. Als dat niet zo is, lees dan nog even terug, want dit hebben we besproken in de onderdelen voorafgaand aan dit onderdeel. Toch wil je nog even voor alle veiligheid wijzen op de laatste paar dingen. Zo weet je zeker dat je alles hebt overwogen voordat je de aankoop hebt gedaan. En zo kom je dus sowieso op het beste hoverboard.

De basiskenmerken

Dit is een andere mogelijkheid van kenmerken benoemen.

 1. Materiaal— Let op het materiaal van de behuizing van het hoverboard. Dit kan namelijk een hoop beschadigingen voorkomen. De behuizing is namelijk een soort schild voor de essentiële onderdelen van het hoverboard. En als het schild beschadigt, is de rest kwetsbaar. Als de rest kapot gaat, kun je sowieso een nieuw hoverboard kopen en de huidige weggooien. Kijk dus naar de sterkte van het materiaal. Krast het snel? Waar kan het tegen?
 2. Afkomst batterij— Zoals ik al eerder heb beschreven, is batterij een aandachtspunt bij hoverboards. Als je een slechte batterij hebt, dan raakt hij snel overbelast. Het kan dan zijn dat het hoverboard in de brand vliegt. Meestal kun je aan de afkomst van de batterij zien of het een goede batterij is of niet. Is het bijvoorbeeld een samsung batterij? Dan zit je goed. Is het een batterij van een merk wat je niet kent? Dan zou ik nog even twee keer nadenken of je dit hoverboard wel echt wilt.
 3. Maximale capaciteit— Let er goed op dat het hoverboard genoeg gewicht kan houden. Misschien wil jij als ouder het ook een keer proberen, dan is het handig dat het hoverboard meer dan 40 kg aan kan. Als het hoverboard breekt, kun je namelijk een nieuw hoverboard kopen, en dat is zonde van je geld. Zorg dus dat je dat voor bent!
 4. Voltage— Kijk ook even naar het Voltage van het hoverboard. Hoe hoger het Voltage, hoe langer je het Hoverboard kunt gebruiken. En dat is natuurlijk alleen maar leuk als je bijvoorbeeld een dag vrij bent en de zon schijnt! Als je steeds naar binnen moet om de accu weer op te laden, is dat zonde van de tijd! Als je dus van plan ben het Hoverboard langdurig te gebruiken, kies er dan één uit met een hoog Voltage.
 5. Extra functies— Afhankelijk van hoeveel je wilt besteden aan je toekomstige hoverboard, kun je tientallen extra functies bij de hoverboard kiezen. Een voorbeeld hiervan is een afstandsbediening. Of een app die verbonden kan worden aan het hoverboard om op de hoogte te blijven van de status van je board. Natuurlijk kosten deze functies wel wat, maar ze kunnen heel handig zijn. Een afweging dus.

Hoe hebben wij het beste hoverboard gevonden?

Onze zoektocht naar het beste hoverboard ging niet zo makkelijk als normaal. Dat komt waarschijnlijk omdat het nog zo’n nieuw product is. We zijn echter uiteindelijk toch wel op een antwoord gekomen. We hebben namelijk veel mensen bezocht die een hoverboard bezitten, tevens zijn we naar electronica winkels geweest, in meerdere steden, om een goed beeld te krijgen. Ook hebben we het halve internet afgezocht naar verschillende reviews. Na veel ritjes te hebben mogen maken op een hoverboard, hebben we niet alleen ons werk gedaan, maar ook meester geworden over het berijden van zo’n apparaat! We hebben in totaal 2 weekenden gedaan over onze zoektocht. Uiteindelijke zijn we bij een mooie conclusie.

Er zijn twee verschillende prijsklassen, of eigenlijk drie. De goedkopere hoverboards raad ik echter niet aan. Tenzij je echt een budget hebt en zeker weet dat je een voorzichtig persoon bent. Dan is dit het beste hoverboard voor jou. Hierbij zijn namelijk vaak de slechte accu’s met dus een grotere kans op brand. Tevens is het materiaal vaak niet sterk, dus de kans op beschadiging is ook wat groter. Hij doet echter wel wat hij moet doen, dus als je een hoverboard wilt zonder teveel poespas, op een budget bent en voorzichtig bent, dan kun je een goedkoop hoverboard halen.

Het iets duurdere hoverboard is het beste hoverboard voor iedereen die een veilig hoverboard wilt, zonder te veel functies. Het materiaal van deze hoverboards is vaak sterk en kan veel hebben. De kans op beschadiging is dus klein bij deze hoverboards. Daarnaast zijn de accu’s vaak van een bekend merk. Dat is een goed teken en de kans op brand is vaak een stuk lager dan bij de goedkope hoverboards. Hij doet wat hij moet doen, op een veilige manier!

En dan heb je de duurste hoverboards. Dit zijn de beste hoverboards voor iedereen die een veilig hoverboard wilt, met een paar extra’s. Deze hoverboards hebben dezelfde kenmerken als de hoverboards in de vorige prijsklasse. Maar er is meer, deze boards hebben vaak extra functies. Als bijvoorbeeld een afstandsbediening of een app die verbonden is met het hoverboard. Hiermee kun je het hoverboard gedeeltelijk besturen en de status ervan in de gaten houden.

Op basis van dit antwoord hebben we drie hoverboards uitgelicht in het volgende onderdeel. Van elke prijsklasse hebben we het beste hoverboard uitgekozen. Dit hebben we gedaan zodat het voor jou makkelijk te maken om de beste te kopen. Nu hoef jij niet meer meerdere subjectieve reviews te lezen. In plaats daarvan hoef je nog maar 1 objectieve review te lezen: die van ons. Je vindt in die reviews de eigenschappen van het hoverboard en hoe wij hem vonden. Het enige wat je dan nog moet doen is op de knop klikken, en het product te kopen! Lekker makkelijk dus!

Beste goedkope hoverboard

Self Balancing Smart Hoverboard

Beste hoverboard voor mensen met een budget. Kan maximaal 120 kg aan. Accu van Samsung. Behuizing van kunsstof. Kan maximaal 15 km/h.

Dit is het beste goedkope hoverboard omdat de prijs onder de €200,- zit, en nog doet hij wat hij moet doen. Tevens hebben de twee motoren een Double balancing systeem. Hierdoor is het bijna onmogelijk om om te vallen. De draaicirkel van het hoverboard is nul, daardoor kun je hem ook in hele nauwe ruimtes gebruiken. Je kunt ermee stilstaan als je wilt zonder om te vallen, dankzij het systeem in de motoren. Ook kun je eenvoudig naar voren of achteren bewegen. Of zelfs een bocht maken. Allemaal door je lichaam te gebruiken en zonder om te vallen! De maximale snelheid van dit hoverboard is 10 tot 15 km/h. En hij kan maximaal 120 kilogram qua gewicht houden. Dus zelfs de dikke vrouw van verderop kan gebruik maken van het hoverboard, zonder problemen! Het duurt echter wel 2 tot 3 uur om het board op te laden, je kunt er dan wel maximaal 25 km mee rijden! Tevens is hij 11,3 kilo, dus het verplaatsen van het hoverboard is wel even een karweitje. Maar dat gewicht is logisch als je nagaat dat de afmetingen 19x60x18 cm zijn.

Materiaal en accu

De accu is van Samsung, dat betekent dat er dus een kleine kans is op gevaar. Het materiaal van de behuizing is echter kunststof. Dat is dan weer minder, want dit kan snel beschadigd raken, de kans op beschadiging van de essentiële delen is dus wat groter.

Belangrijke kenmerken
 • Accu van samsung
 • Capaciteit: 120 kg
 • Kunststoffen behuizing

Beste middenklasse hoverboard

Denver DBO 6500

Het beste hoverboard voor iedereen die veilig wilt hoverboarden. Maximale capaciteit: 120 kg. Maximale snelheid: 15 km/h. Inclusief waarschuwingspiep bij 10 km/h. Samsung accu. Aluminium behuizing.

Dit is het beste hoverboard voor de mensen die een veilig hoverboard willen, met niet teveel extra’s. Hij is heel goed in wat hij moet doen. Er zit namelijk een waarschuwingspiep ingebouwd als je de 10 km per uur bereikt. Dan weet je dat je in ieder geval nooit te hard zult gaan. Hij is echter in staat om tot 15 km per uur te gaan, als je dat wilt. Dit is wel alleen voor gevorderden, dus kijk hiermee uit! Verder is het hoverboard heel makkelijk in gebruik. Ook dit hoverboard heeft namelijk een balanssysteem. Dit zorgt ervoor dat jij niet om zal vallen. Je kunt zelfs een draai van 360 graden maken zonder naar voren of achteren te bewegen. Natuurlijk kun je ook gewoon naar voren of achteren bewegen, of bochten maken. Allemaal veilig dankzij dit systeem. Het opladen van de batterij duurt zo’n 2,5 uur. Maar daarna kun je weer 15 km gaan, dus dat is het helemaal waard! Dit hoverboard kan ook maximaal 120 kilogram dragen. Iedereen kan er dus op, wie je ook uitnodigt! Het board heeft een voltage van 24V. Dit is gemiddeld voor een hoverboard. Er zit tevens een garantie op van één jaar. Hij weegt zelf 11,5 kg, wat niet zo zwaar voor zijn afmetingen. Die zijn namelijk 63x25x25 cm.

Materiaal en accu

Dit hoverboard is gemaakt met aluminium velgen, wat ervoor zorgt dat de behuizing bijna niet kapot kan gaan. De kans op beschadiging van de essentiële delen is hierdoor ook nihil. Dat zorgt er dus voor dat jij veilig en onbezorgd gebruik kunt maken van dit apparaat. De accu is tevens van Samsung, wat dus ook veilig is. De kans op brand is hierdoor klein.

Belangrijke kenmerken
 • Samsung accu
 • Maximale capaciteit: 120 kg
 • Aluminium behuizing

Beste hoverboard met extra’s

Hoverboard 8 inch

Dit is het beste hoverboard voor de luxepaarden. Inclusief speakers, bluetooth, en Led lampen aan de bovenkant. Maximale capaciteit: 120 kg. Maximale snelheid: 15km/h. Samsung accu.

Dit is het beste hoverboard met extra’s, omdat hij alles heeft van het hoverboard wat ik hierboven heb beschreven, maar dan met wat extra’s. Dat extra is namelijk de speakers die erin zitten, zodat je altijd muziek kan luisteren wanneer je wilt, om je hoverboard-ervaring completer te maken! Dit is ook mogelijk dankzij de Bluetooth die er op het apparaat zit, zodat je hem kunt verbinden met je mobiel. Tevens zitten er LED-lampjes aan de bovenkant van het hoverboard, zodat hij nog stoerder is. Maar dit hoverboard is niet alleen hartstikke stoer, hij is ook veilig gelukkig! Hij kan namelijk tot 15 km/h. Maar als je de 10 km per uur bereikt, gaat er een waarschuwingspiep af. Dit weerhoudt je ervan om te hard te gaan. Ook heeft het hoverboard een balanssysteem, waardoor je super stabiel staat, en dus bijna niet kunt omvallen. Je kunt dus alle bewegingen maken die je je maar kunt bedenken, zelfs een rondje van 360 graden vanuit stilstand, zonder om te vallen! De maximale capaciteit van dit hoverboard is 120 kg. Opladen duurt ongeveer 3 uur, en dan kun je weer 15 km vooruit. Tevens zit er een garantie op van één jaar.

Materiaal en accu

De accu is van Samsung, wat dus betekent dat hij veilig is. De kans op brand is namelijk vrij klein bij deze accu’s. Het materiaal van dit hoverboard is kunststof. Het hoverboard kan dus wel snel krassen oplopen en beschadigd worden. Kijk hiermee.

Belangrijke kenmerken
 • Maximale capaciteit: 120 kg
 • Samsung accu
 • Inclusief speakers, LEDlampjes en bluetooth