Quick Guide

We zijn al snel tot de conclusie gekomen dat de BenS 803 de beste bureaustoel is voor mensen die lang achter hun bureau zitten. Omdat er zoveel verstel functies op zitten, kun je deze stoel helemaal maken naar jouw lichaam. Daardoor kan jij comfortabel werken, zolang als jij wilt! En dat allemaal zonder eventuele lichaamsklachten in de toekomst. Als je deze bureaustoel hebt gekocht, heb jij in ieder geval alles eraan gedaan om dat te voorkomen.

Heb jij niet zoveel verstel functies nodig, maar wil je wel lekker zitten? En heb je ook geen zin om meer dan €100,- uit te geven aan een stoel? Dan is de TecTake Paul de beste bureaustoel voor jou. De functies die erop horen te zitten om het nog een beetje behaaglijk te maken, zitten erop. Maar dat is het dan ook. Jij hebt na het kopen van deze bureaustoel een mooie toevoeging aan je inboedel, die ook nog eens best wel comfortabel zit!

Of ben je een dieharde gamer? Dan is de DX Racing Gamer Chair misschien wel de beste bureaustoel voor jou! Door de verstelbare zitting, nek kussen, rugkussen en armleuningen zit jij altijd ergonomisch verantwoord én comfortabel! De mogelijkheid om te kantelen is ook aanwezig bij deze bureaustoel. Door de wieltjes en het lichte, aluminium frame is deze stoel makkelijk te verplaatsen. Met deze bureaustoel ben jij de meest alerte persoon van al je teammates!

221
Onderzocht
3
Beste
 • Beste ergonomische bureaustoel: De beste bureaustoel voor mensen die lang achter het bureau zitten, ergonomisch verantwoord door de verstelbaarheid in diepte en hoogte, verstelbare armleuningen, kantelmechanisme en flexibele rugleuning. Met wielen zodat je je gemakkelijk kunt verplaatsen.
 • Beste basis bureaustoel: Beste bureaustoel voor mensen die niet lang, maar wel vaak achter hun bureau zitten. Verstelbaar in hoogte en mogelijkheid tot kantelen. Bevat wieltjes.
 • Beste gamers bureaustoel: De beste bureaustoel voor gamers die ergonomisch en comfortabel willen zitten, voor meerdere uren. Verstelbare zitting, mogelijkheid tot kantelen, bevat wieltjes en verstelbare kussens en armleuningen.

Beste BureaustoelAls je hele dagen op het werk (of ergens anders) achter een bureau zit, is er één ding wat je zeker niet wilt krijgen: rugpijn! Om dit te voorkomen is een goede bureaustoel essentieel. Een goede bureaustoel helpt je namelijk om ervoor te zorgen dat je een goede houding aanneemt, terwijl je zo lang aan het zitten bent. En een verkeerde houding is zeker wel één van de grootste oorzaken van rugpijn.

Dus bevind jij jezelf in zo’n situatie? Maak je lange dagen op werk, en achter een bureau? Of ben jij een echte gamer die nogal veel tijd achter de computer zit? Dan is het misschien handig om in een goede bureaustoel (en daarmee jouw gezondheid!) te investeren.

Maar hoe weet je nou welke stoel perfect voor jou is, ieder lichaam is namelijk anders, toch? En waar moet jij op letten terwijl je een bureaustoel koopt? Welke stoelen zijn het geld waard en waarom? Geen stress (krijg je ook mogelijk rugpijn van, heb je nog niks aan die bureaustoel.)! Dit hebben wij allemaal voor je uitgezocht en kun je vinden in dit artikel. Lees gauw door dus!

Inhoudsopgave

Hier vind je een overzicht van alle onderwerpen die wij gaan bespreken in deze koopgids. Heb je geen zin om alles te lezen? Dan kun je met behulp van de onderstaande lijst meteen naar het onderwerp gaan dat je wilt lezen.

 1. Waarom een bureaustoel?
 2. Hoe werkt een bureaustoel?
 3. Soorten bureaustoelen
 4. Waar let je op bij het kopen van een bureaustoel?
 5. Hoe hebben we de beste bureaustoel gevonden?
 6. Beste ergonomische bureaustoel
 7. Beste basis bureaustoel
 8. Beste bureaustoel voor gamers

Waarom een bureaustoel?

Kijk, wij snappen ook wel dat je een bureaustoel hebt, want waarschijnlijk lees je dit artikel gewoon vanaf je computerscherm, zittend op een bureaustoel. Maar waarom heb je een GOEDE bureaustoel nodig? Nou, één reden is het feit dat een goede houding zorgt voor een lagere kans op rugpijn. En wat helpt bij een goede houding? Een goede bureaustoel!

Nog een reden is het feit dat een goede bureaustoel gewoon veel beter zit dan een bureaustoel die je voor €10,- bij de ikea hebt gehaald.
Het enige wat je tegen zou kunnen houden in de keuze om een goede bureaustoel te kopen, is het bedrag wat je er mogelijk voor neerlegt. Maar vraag jezelf dan af, is geld nou echt belangrijker dan je gezondheid? Zijn al die eventuele rugklachten en tripjes naar de fysiotherapeut in de toekomst het waard? Wij vinden van niet!
Na het aanschaffen van een bureaustoel kun jij harder werken, en je bureau verlaten met een beter gevoel.

Hoe werkt een bureaustoel?

Voordat je de beste bureaustoel voor jou kunt kopen, is het misschien wel handig om te weten hoe een bureaustoel in elkaar zit en werkt. Want hoe meer jij weet, hoe beter jouw aankoop gaat worden! Wij nemen elk onderdeel van de bureaustoel in dit deel onder de loep.

De rugleuning

bureaustoel rugleuning

Als je zoekt naar een goede bureaustoel, neem er dan één met een aanpasbare rugleuning. De rugleuning is namelijk een belangrijk onderdeel van een bureaustoel. Het ondersteunt namelijk één van de belangrijkste onderdelen van je lichaam, je raad het al: je rug! Wat ideaal is, is een rugleuning die aanpasbaar is op het gebied van hoogte en druk. Alleen hebben de meeste stoelen op de markt niet allebei deze functies. Bij de meeste stoelen is het namelijk zo dat alleen de hoogte aanpasbaar is. De aanpasbare druk is meestal een dure bijkomstigheid, dit vereist namelijk een extra onderdeel. De druk wordt toe- of afgevoerd door middel van een luchtkussen.

Je geeft met het knopje op de achterkant van de bureaustoel aan hoeveel druk je wilt hebben in je stoel. Maar als je het geld ervoor hebt, moet je dat er zeker bij nemen. Het voordeel hiervan is dat je bureaustoel veel meer posities kan aannemen.

Wat jij hier aan hebt, is dat jouw rug veel minder last heeft van druk, omdat jij ook andere posities kunt aannemen. Nog een ding waaraan je een goede bureaustoel kunt herkennen, is het feit dat de stoel je ondersteunt als je naar voor of naar achteren leunt. De rugleuning moet dus kunnen meebewegen, geen ondersteuning is geen goede bureaustoel! Let er ook op dat de vulling van de rugleuning vervangbaar is, op een gegeven moment is de vulling gesleten en dan is de ondersteuning weg. Het is dan wel handig als er een andere vulling in kan!

De hoofdleuning

hoofdsteun bureaustoel

Dit onderdeel zit niet altijd op een bureaustoel, maar is zeker wel fijn als je langere dagen achter het bureau zit! Een hoofdleuning neemt namelijk de druk van de nek weg, een hoofd is nog best wel zwaar na een paar uur.

Het is dan dus wel fijn als je je hoofd even kunt neerleggen en even geen last hebt van die druk. Ook je schouders zijn een stuk minder belast, want als je nek de druk niet meer aankan, gaan de spieren in je schouders harder werken om deze druk over te nemen.Minder druk betekent ook dat je meer vrijheid hebt om te bewegen en na te denken over andere dingen, de kans is dus groot dat je werkprestaties hierdoor omhoog gaan.

De armleuning

armleuning bureaustoel

De armleuning zit ook niet standaard op een bureaustoel, probeer wel een bureaustoel met armleuningen te nemen. Deze halen namelijk de druk van je schouders af. De schouders zijn het enige aanhechtingspunt van je armen tot je lichaam, ook als je rechtop staat. Geef ze dus even de rust als het kan, en leg je armen af en toe op een armleuning neer. Als je langdurig op een bureaustoel zit, is dit net zo fijn.

Neem dus af en toe een kleine pauze van je werk om je armen neer te leggen, zodat je schouders wat rust krijgen. Het zou helemaal mooi zijn als je een bureaustoel kunt vinden die armleuningen heeft die verstelbaar zijn in de hoogte. Als het recht op je bureau staat, hoef je niet eens een pauze te nemen van je werk, want dan liggen je armen sowieso al op de leuning.

De zitting

zitting bureaustoel

Het is natuurlijk één van de eerste dingen die in je opkomt als je een stoel uitkiest: comfort. Datzelfde geldt bij een bureaustoel! Juist omdat je er meerdere uren van je dag op doorbrengt, is het wel zo fijn als je lekker zit. Vooral de zitting en de rugleuning zijn hier verantwoordelijk voor. Kies je bureaustoel goed uit en probeer elke mogelijke aanpassingen voordat je je bureaustoel koopt. Je zit er namelijk een tijdje aan vast, het is niet iets wat je twee keer per maand koopt.
Zorg er wel voor dat de zitting in hoogte verstelbaar is, gelukkig hebben de meeste bureaustoelen dit al standaard.

Dit zorgt er namelijk voor dat je met je benen bij de grond kan komen (of op iets anders kunnen leunen). En dat haalt weer druk weg van je bekken en onderrug. Wat diezelfde druk helpt te verminderen is mogelijkheid tot het verstellen van de zitting in de diepte. Deze functie is de sleutel tot comfort voor veel mensen. Vooral als je erg lang of juist erg klein bent, is dit essentieel. Je zit het beste als er 2 á 3 vingers zitten tussen het einde van de stoel en het begin van je kuiten, en als je voeten plat op de grond kunnen staan.

De standaard

standaard bureastoel
Ook hier zijn keuzes in, je kunt een standaard met wieltjes nemen, of een standaard zonder wieltjes. Dit ligt er helemaal aan of je wilt verplaatsen of niet. Als je wilt verplaatsen, neem je een bureaustoel met wieltjes, en anders niet. Heb je een bureaustoel met wieltjes in je hoofd? Dan zit er ook een onderdeel bij die je om de stang boven die wieltjes moet plaatsen, zodat de rest van de bureaustoel stabiel blijft terwijl jij overal heen kunt gaan. Veiligheid boven alles!

Soorten bureaustoel

Ook bureaustoelen zijn onder te verdelen in verschillende categorieën, elk type voor een andere functie op het werk. En die hebben we hieronder voor je uit elkaar gehaald. Dit hebben we gedaan zodat jij een duidelijker beeld hebt van wat er allemaal op de markt is te vinden, en zodat je een betere keuze kunt maken m.b.t. de beste bureaustoel voor jou!

De ergonomische bureaustoel

Dit is wat iedereen voor zich ziet bij een het horen van het woord ‘bureaustoel’. Deze bureaustoelen hebben een hoge rugleuning om je ruggenwervels en spieren volledig te ondersteunen. Ook hebben ze vaak hoofdleuningen en armleuningen. Soms zelfs nog ondersteuning voor de voeten ook! Ze zijn geschikt voor alle aanpassingen die je kunt bedenken en dus bieden ze zoveel stabiliteit aan als je wilt. Dit type bureaustoel is dus erg flexibel en als je niet precies weet waarvoor je je bureaustoel wilt gebruiken, is dit de beste optie voor jou! De ergonomische bureaustoel is ook perfect voor de personen die meerdere uren achter elkaar achter een bureau zitten, want ze hebben de meeste verstelbare opties en zijn dus een stuk comfortabeler dan de andere versies. Met de ergonomische stoel ben je misschien wat meer geld kwijt, maar je hebt dan wel alle ondersteuning waar je naar kunt vragen. Dit is een typisch gevalletje van goedkoop is duurkoop.

De basis bureaustoel

Deze bureaustoel lijkt heel erg op zijn klassieke broertje, maar dan heeft deze versie minder verstelbare opties. Meestal kun je bij dit type bureaustoel alleen de rugleuning verstellen. Het heeft vaak wel nog armleuningen, maar geen hoofdleuning.

De rugleuning bedekt niet de hele rug, maar de helft of een iets groter deel dan de helft. In de meeste gevallen heeft deze bureaustoel wieltjes, dus dit type is perfect voor de personen die overal moeten zijn. Dit is ook de beste optie voor mensen die de hele tijd opstaan en dan weer zitten etc., want de stoel biedt niet het goede niveau van ondersteuning die nodig is bij een langdurige zit. Dit type bureaustoel past heel goed in kleine ruimtes, dus is het perfect als je niet veel ruimte hebt maar wel comfortabel wilt zitten.

De stoffen van het frame

Natuurlijk zijn er ook verschillende stoffen waar de frames van deze bureaustoelen van worden gemaakt. Hieronder heb ik die ook even op een rijtje gezet met de voor- en nadelen per stof.

 1. Aluminium— Voordelen: gepolijste uitstraling, weinig kans op corrosie, licht van gewicht. Nadelen: Zwak materiaal, makkelijk om krassen in te krijgen.
 2. Chroom— Voordelen: gepolijste uitstraling, makkelijk schoon te maken, weinig kans op corrosie.Nadeel: duur.
 3. Metaal— Voordelen: duurzaam, kan een poedercoating krijgen voor een mooier uiterlijk. Nadeel: Roest snel zonder goede zorg.
 4. Nylon— Voordelen: duurzaam, licht van gewicht. Nadeel: Niet zo milieuvriendelijk als de andere opties.
 5. Staal— Voordelen: amper zorg nodig, weinig kans op corrosie. Nadeel: duur.
 6. Hout— Voordelen: natuurlijk, duurzaam. Nadelen: duur, zwaar.

De stoffen van de zitting

Naast het frame, is er ook nog de zitting. En ook daar zitten verschillen bij de stoffen, dit bepaalt uiteindelijk hoe comfortabel jouw bureaustoel gaat zijn. Dit is dus best een essentieel onderdeel wat nogal wat overwegingen vereist. Daarom hebben we ook die stoffen hieronder voor je uiteengezet.

 1. Kunstleer— Voordelen: geraffineerde uitstraling, goedkoper dan echt leer. Nadelen: weinig ademruimte, vereist veel zorg.
 2. Stof— Voordelen: vereist minimale zorg, goedkoop.Nadelen: beschadigt snel, verslijt snel.
 3. Leer— Voordelen: duurzaam, geraffineerde uitstraling, past bij bijna al het decor, resistent voor geuren en vlekken. Nadelen: duur, vereist frequente verzorging, gevoelig voor extreme kou of hitte..
 4. Mircoviber— Voordelen: duurzaam, resistent voor vlekken en zonschade. Nadeel: trekt stof en haren aan, niet zo milieuvriendelijk.
 5. Plastic— Voordelen: resistent voor vlekken, budget-vriendelijk, licht van gewicht. Nadeel: niet duurzaam, weinig ademruimte.
 6. Polymeer— Voordelen: hoge dichtheid, duurzaam. Nadelen: geen ingebouwde zachte padding
 7. Vinyl— Voordelen: makkelijk schoon te maken, gaat goed samen met veel decors, duurzaam. Nadelen: makkelijk te beschadigen.
 8. Hout— Voordelen: natuurlijk, duurzaam. Nadelen: duur, zwaar, aanraking met vochtigheid kan scheuren veroorzaken.

Waar let je op bij het kopen van een bureaustoel?

Het is natuurlijk heel leuk dat je een nieuwe bureaustoel wilt kopen, maar hoe ga je nou de beste bureaustoel voor jou vinden? Waar moet je allemaal op letten als je de aankoop doet? Wat onderscheid de ene bureaustoel van de andere? Om deze vragen te beantwoorden, hebben we in dit onderdeel allemaal kenmerken beschreven waardoor jij de beste keuze gaat maken!

De 7 basiskenmerken

Wat handig is om te overwegen voordat je deze punten gaat bekijken, is je doel, datgene waarvoor je de bureaustoel wilt gebruiken. Als je dat weet, kun je kijken naar de punten die in het lijstje hieronder staan beschreven en daardoor de beste bureaustoel voor jou kopen!

 1. Verstelbaarheid— Er zijn veel onderdelen bij een bureaustoel die versteld kunnen worden. De hoofdleuning, armleuning en rugleuning. Vraag jezelf af of je dit nodig hebt en zo ja, welke onderdelen wil je dan kunnen verstellen, en welke kant op? Wat jij nodig hebt, heeft te maken met hoe je zit en hoe lang je op de bureaustoel zit. Dit kun je dus echt alleen zelf bepalen.
 2. Functies— Met bureaustoelen kun je alle kanten op qua functies. Je kunt er zelfs voor kiezen welke onderdelen je wilt en welke niet. Ook dit ligt aan jouw zitgedrag. Hoeveel uren breng je dagelijks door op een bureaustoel? Waar gebruik je de bureaustoel voor? Waar heb je sowieso al sneller pijn? Wil je extra ondersteuning? Dit zijn allemaal vragen die je jezelf kunt stellen bij het kopen van een bureaustoel.
 3. Materiaal— Ook hier is veel keuze in bij bureaustoelen. Dit ligt helemaal aan jouw voorkeuren. Vind je het belangrijk dat de bureaustoel bij het decor past? Maak je graag je bureaustoel schoon? Wil je de bureaustoel liver licht of zwaar hebben? Hoe duur mag hij zijn? In het onderdeel hierboven heb ik alle materialen van de frames en zittingen van een bureaustoel besproken, inclusief alle voor- en nadelen. Het materiaal bepaalt het uiteindelijke comfort wat een bureaustoel biedt, dus denk hier goed over na!
 4. Voldoet de bureaustoel aan de EN-1335 norm?— Ik hoor je al denken: de wát? Juist, dat dachten wij ook. Maar het lijkt enger dan het is. De EN-1335 norm is namelijk de Europese norm voor bureaustoelen. Het heeft te maken met de afmetingen van de bureaustoel. Als jouw nieuwe bureaustoel hieraan voldoet, dan houdt dat in dat 95% van de bevolking op de bureaustoel kan zitten. Ná het goed instellen van de leuning en zitting etc. natuurlijk.

Hoe hebben wij de beste bureaustoel gevonden?

In ons onderzoek naar de beste bureaustoel, zijn we naar meerdere meubelzaken gegaan. We hebben zelf natuurlijk verschillende stoelen uitgeprobeerd, maar we hebben met de experts gepraat. Onze hoofdvragen waren: ‘Wat maakt het verschil van een goede bureaustoel vergeleken met een normale bureaustoel?’ en ‘Wanneer heb je een goede bureaustoel nodig?’. Wat we zelf natuurlijk hebben proberen te ervaren was welke bureaustoel het lekkerst zit, en welke bureaustoel de meeste functies heeft. En helpen die functies ook echt, of is het maar een smoes om de bureaustoel duurder te maken?

Wat uit ons onderzoek is gekomen is dat ja, die functies helpen wel degelijk. Na een aantal bureaustoelen te hebben geprobeerd kregen we zeker een klein beetje last van onze schouders. Hup, armleuningen gebruikt en we voelden wel dat er echt een last werd weggenomen. Hetzelfde geldt voor de hoofdsteun. Wij kunnen begrijpen dat je op den duur last krijgt van je nek en dan is een plek om je hoofd even neer te leggen toch wel fijn. Daar zat ook het verschil in tussen een goede bureaustoel en een normale bureaustoel: de functies. Natuurlijk heeft de ene bureaustoel wat minder functies dan de ander. Maar daardoor kun je wel wat makkelijker de beste bureaustoel voor jouw behoeftes vinden! Je kunt het beste investeren in een goede bureaustoel als je wat langer zit, want dan worden die functies toch echt wel essentieel.

Wij hebben er dan ook voor gekozen om voor jou de beste ergonomische bureaustoel op te zoeken, en de beste gewone bureaustoel. We hebben ook de beste bureaustoel speciaal voor gamers uitgelicht, want we snappen dat je in je vrije tijd ook comfortabel wilt zitten. Dan kun je rustig even besluiten of je voor ergonomisch of niet wilt gaan. Onthoud wel: goedkoop is duurkoop! Dus denk hier goed over na, terwijl wij de rest voor je uitzoeken in het kopje hieronder.

Beste ergonomische bureaustoel

BenS 803

De beste bureaustoel voor mensen die lang achter het bureau zitten, ergonomisch verantwoord door de verstelbaarheid in diepte en hoogte, verstelbare armleuningen, kantelmechanisme en flexibele rugleuning. Met wielen zodat je je gemakkelijk kunt verplaatsen.

Dit is de beste bureaustoel voor de personen die meerdere uren per dag achter een bureau zitten. Deze bureaustoel is namelijk verstelbaar in hoogte en diepte en hij kan kantelen. Ook is de rugleuning flexibel waardoor je alle kanten op kunt zonder steun te verliezen.

Dit zorgt voor optimale ondersteuning bij je rug, ongeacht je positie. Deze bureaustoel heeft ook armleuningen zodat je je armen (en ook je schouders) rust kan geven wanneer je wilt. De armleuningen zijn verstelbaar in hoogte en je kunt ze draaien, de bureaustoel kan dus helemaal naar jouw wens worden ingesteld. Zo verlies je geen tijd met het ‘momentje rust’ voor je armen, maar hebben je armen altijd rust.

Want je kunt de leuningen op de goede hoogte instellen en dan leg je je armen op die leuning en kun jij doorgaan met je werk, zonder gestoord te worden. Het onderstel bevat wieltjes, dus je bent snel waar je zijn moet, op een comfortabele en ergonomisch verantwoorde manier. Deze wieltjes zijn ook geschikt voor harde vloeren en maken hier geen krassen op.

Materiaal

De vulling van de zitting is gemaakt van voorgevormd foam. Dit maakt het ergonomisch verantwoord voor je onderrug en benen. Het onderstel is gemaakt van kunststof wat weinig onderhoud vereist, en het ziet er mooi uit.

De zitting is gestoffeerd en vereist ook niet zoveel onderhoud. Vervang dit wel een paar keer per jaar, want (afhankelijk van hoe vaak je erop gaat zitten) stof slijt snel. De rugleuning is van mesh en dat maakt deze bureaustoel extra comfortabel en het zorgt voor ademruimte. Ook zullen vieze luchtjes snel ontsnappen aan mesh. Deze stoffen zorgen er allemaal voor dat deze stoel ook niet te zwaar is, dus verplaatsen is geen probleem!

Belangrijke kenmerken
 • Mogelijkheid tot kantelen
 • Flexibele rugleuning
 • Verstelbaar in hoogte en diepte
 • Draaibare armleuningen
 • Bevat wieltjes

Beste basis bureaustoel

Tectake Paul bureaustoel

Beste bureaustoel voor mensen die niet lang, maar wel vaak achter hun bureau zitten. Verstelbaar in hoogte en mogelijkheid tot kantelen. Bevat wieltjes.

Deze bureaustoel heeft een mooi design en is perfect voor de personen die comfortabel willen zitten, maar niet teveel willen betalen. Deze bureaustoel bevat ook de mogelijkheid tot kantelen, waardoor je er een soort ligstoel van kunt maken.

Je kunt dus optimaal genieten van je pauze! Maar ook tijdens je werk word je voldoende ondersteund, want de zitting is verstelbaar in hoogte en de vorm van de rugleuning is ergonomisch verantwoord. Het past zich namelijk aan aan je rug. De bureaustoel kan ook 360 graden draaien en is daarmee perfect voor de multitaskers onder ons! Ook staat de bureaustoel op wieltjes, zodat je je gemakkelijk door je kantoor (of andere ruimte) kunt bewegen.

Materiaal

Het onderstel is van metaal gemaakt, wat duurzaam is. Alleen moet je dit wel goed onderhouden, want anders is er kans op roest. De zitting en rugleuning zijn beide van kunstleer gemaakt, wat er geraffineerd uitziet en past bij elk decor. Helaas vereist ook kunstleer frequente zorg en heeft de bureaustoel weinig ademruimte door het kunstleer.

Belangrijke kenmerken
 • Verstelbaar in hoogte
 • Mogelijkheid tot kantelen
 • Bevat wieltjes
 • Kan 360 graden draaien

Beste bureaustoel voor gamers

DX Racing Gamer Chair

De beste bureaustoel voor gamers die ergonomisch en comfortabel willen zitten, voor meerdere uren. Verstelbare zitting, mogelijkheid tot kantelen, bevat wieltjes en verstelbare kussens en armleuningen.

Dit is de beste bureaustoel voor gamers. Omdat je waarschijnlijk lang achter je computer zit, is het wel fijn als de bureaustoel een beetje comfortabel en ergonomisch verantwoord is. Daar hebben we dan ook zeker op gelet en deze bureaustoel is als beste uit de test gekomen. De hoogte van de zitting is te verstellen, net zoals de hoek van de rugleuning. Ook kun je de bureaustoel kantelen zodat het een ligstoel wordt.

Je kunt dus in elke gewenste positie gamen! De armleuningen zijn tevens te verstellen, horizontaal en verticaal. De kussens voor de nek en onderrug die zijn meegeleverd, zijn verstelbaar, en zorgen voor een ergonomische positie, terwijl jij lekker kunt gamen hoe jij wilt. Door de wieltjes is deze bureaustoel makkelijk verplaatsbaar. De prijs kan je misschien ervan weerhouden om voor deze bureaustoel te gaan, maar geloof ons, voor dit alles is deze prijs niks.

Het is het dubbel en dwars waard! Zelfs na meer dan 6 uur heb je geen last van rugpijn!

Materiaal

De rugleuning en zitting van de bureaustoel zijn gemaakt van kunstleer, wat slijtbestendig is. Het geeft de bureaustoel een mooie,geraffineerde look en het past goed bij bijna elk decor. Het vereist wel wat onderhoud en zorgt ervoor dat de ademruimte amper aanwezig is. In de kunstleren bekleding zit een vulling van foam, wat ervoor zorgt dat je bij elke positie comfortabel, maar alsnog ergonomisch verantwoord zit. Zo kun jij je ook beter concentreren op je game. Het frame is gemaakt van aluminium, wat de bureaustoel een gepolijste uitstraling geeft. Ook is het aluminium in deze bureaustoel licht van gewicht. Je kunt de stoel dus gemakkelijk verplaatsen. Het frame kan door deze stof tevens tegen een stootje, want aluminium is corrosie-resistent.

Belangrijke kenmerken
 • Mogelijkheid tot kantelen
 • Bijgeleverde verstelbare nek- en rugkussen
 • Verstelbaar in hoogte
 • Draaibare armleuningen
 • Bevat wieltjes